Anlık iletişim, profesyonel tarz

İnce, hafif tasarımı ile MOTOTRBO SL2600 el telsizi şık ve kibar görünüşlüdür.
Temel telsiz işlevlerine hızlı erişimin yanı sıra tek bakışta bilgilere erişin. Dikkat çekmeyen görünüm için Bluetooth® özellikli kulaklık ve sensörlere bağlanın. Kablosuz yazılım güncellemeleri için Wi-Fi ağlarına erişin. Ayrıca SL2600’ü hem veri hem de sesi desteği bulunan trunk sistemlerinde kullanın.

Tarzınıza uygun

Sadece 23 mm kalınlığında, şık ve çekici olan bu ürün, iş kıyafetlerinizle uyum sağlayarak profesyonel görünümünüzü artırır.

Kablosuz güncellemeler

Dahili Wi-Fi ile SL2600 kablosuz olarak güncellenebilir. BT yöneticileri tüm filoya güncellemeleri göndererek değerli zamandan tasarruf sağlayabilir.

Verimlilik

Sanal tuş takımı ve ekranı ile SL2600, işlevlerde gezinmek için ve bir bakışta bilgi almak için hızlı ve kolay bir yol sağlar.

Daha fazlası için hazır

SL2600 tekli site’ler için konvansiyonel operasyon ve IP Site Connect desteği sağlayarak tek bir ağa birden çok lokasyonu bağlamanıza imkan tanır, veya MOTOTRBO trunk operasyonunca sağlanan etkin kanal ve spektrum kullanımı sayesinde daha yüksek çağrı kapasitesi için Capacity Plus’a yükseltebilirsiniz.

Eller serbest konuşun

SL2600, Bluetooth® kulaklıklar gibi kablosuz aksesuarlara bağlanır.

TEKNİK DETAYLAR

Frekans VHF 136-174 MHz; UHF 403-480 MHz
Yüksek Güç Çıkışı (Sayısal)3 W
Yüksek Güç Çıkışı (Analog)2 W
Düşük Güç Çıkışı 0.5, 1 W
Kanal aralığı 12.5, 25 kHz
Kanal Kapasitesi 256
Batarya Süresi  (Li-Ion, 2300mAH)Dijital 13.5 saat / Analog 11 saat
Güç Kaynağı (Nominal)3,7 V