Kolay Sesli İletişim

Motorola DP1400, sade, güvenilir ve uygun maliyetli telsiz haberleşme sistem özellikleri sunar. Globalde, 2006 yılından bu yana gerçekleşen 600.000’i aşkın satışı ile öncü model olma özelliği taşıyor.

Gelişmiş alıcı hassasiyetinin yanı sıra sağladığı geniş kapsama alanı ile ihtiyacınız olan ses öncelikli haberleşme talepleriniz için kesinlikle ideal.

Yüksek donanım özelliklerine sahip giriş seviyesi MOTOTRBO telsiz ailesi modellerinden DP1400, üstün ses kalitesinin yanı sıra olağanüstü kapsama alanı, uzun batarya süresi ve daha fazlasını sunuyor.

DP1400’ün 32 kanalı sayesinde iletişiminizi, ekibinizdeki farklı işlevlere yönelik olarak hedef odaklı biçimde gerçekleştirebilirsiniz. Telsizin ergonomik tasarımı, kullanıcıların eldivenliyken bile tüm kontrollerin kullanabilmesini sağlar.

Motorola Solutions, en zorlu durumlar için üretildiğinden emin olmak üzere DP1400’ü MIL-STD-810 düzeyinde test etmektedir. Telsizinizin sahada uzun yıllar kullanıma dayanacağından emin olmanız için, standart testlere ek olarak, benzersiz Hızlandırılmış Ömür Testimizden (ALT) geçiriyoruz.

En yeni analog ve dijital telsiz teknolojisini birleştiren DP1400 sade, güvenilir, ekonomik ve bağlantıda kalmak isteyen sürekli kullanıcılar için mükemmel bir iletişim çözümüdür.

ÖZELLİKLER

Çalışma Modu

Analog ve sayısal çalışma modlarının yanı sıra yakın kanal röle modu ve Motorola IPSC geniş alan uyumluluğu ile ihtiyaç duyduğunuz haberleşme platformunu kullanabilirsiniz

Aynı Anda İki Kanal Avantajı

Arama kapasitesini artırmak ve lisans maliyetlerini azaltmak için 2 slot’lu TDMA DMR standardının gücünden yararlanın.

Batarya Seçenekleri

Yapılan batarya seçimi ile 25 saate kadar konuşma süresi sağlayan MotoTRBO DP1400 el telsizi, değişen çalışma koşulları ve kullanım gereksinimleriniz doğrultusunda ihtiyacınız olan özgürlüğü sunuyor.

Çalışan Güvenliği

Düzenli olarak kullanıcıdan telsizde bir düğmeye basmasını isteyerek tek başına çalışanları koruyan "Yalnız İşçi" moduna ilave olarak acil durum gönderme butonu ve hazır yazılı mesaj iletimi özellikleri ile bir yandan acil durumlarda kullanıcılarını güvenceye alırken, diğer yandan zorlu koşullarda iletişimin hızını artırarak müdahaleyi kolaylaştırıyor.

Geniş Aksesuar Portfoyü

Farklı kullanım alışkanlıklarınız ve ortam gerekliklerine uygun geniş aksesuar portföyü ile sizi tam destekliyor.

TEKNİK DETAYLAR

Frekans Aralığı VHF (136-174 MHz); UHF (403-470 MHz)
Güç kaynağı 7.5V (Nominal)
Kanal Sayısı 32
Batarya Süresi 05 05 90 görev döngüsüne göre)Batarya seçimine bağlı olarak, 5 - 25 saat
Ses Çıkışı 0,5 W (Dahili)
Güç Çıkışı 1 ila 5W (VHF) 1 ila 4W (UHF)
Tuş Takımı Yok
Ekran Yok
Programlanabilir Butonlar Var
Sistem Tipi Konvansiyonel, TDMA
Sayısal Teknoloji Evet
IP Su ve Toz Koruma Su ve Toz Koruma StandardıIP54
Standart Garanti Süresi 2 yıl